01
heinä

Kuukauden hanke 7/2011

Kaustisen Metsästysseura ry: Jahtila

Pirityiset ry rahoittaa Kaustisen Metsästysseura ry:n Jahtila -investointihanketta 60%:n julkisella tuella. Hankkeen kokonaiskustannusarvio on 126 493 euroa.

Hankkeessa rakennetaan lihankäsittelytilat sekä tauko- ja kokoontumistilat eri yhdistysten käyttöön Kaustisen Vintturin kylälle. Seuran aiemmat toimitilat ovat olleet surkeat, ja uusi, ajanmukainen kiinteistö onkin enemmän kuin tarpeen. Yhteistyö eri yhdistysten kanssa on kiinteää, ja Jahtila-hankkeessa yhteistyökumppaneina ovat seuran omien jäsenten lisäksi myös mm. MTK Kaustinen ry, VitaTiimi ry (Vintturin ja Tastulan kyläyhdistys), Kaustisen seudun koiraharrastajat Kako ry, Kaustisen riistanhoitoyhdistys jäsenseuroineen sekä urheiluseura Kaustisen Pohjan-Veikot.

- Hankkeen tavoitteena on rakentaa todellinen eräkeskus, joka mahdollistaa metsästyksen ja riistanhoitotyön tulevaisuuden.

Hankkeessa talkootyöllä on merkittävä osuus, sillä vastikkeetonta työtä sisältyy kustannusarvioon peräti 34611 euron arvosta. Tämä tarkoittaa lähes 3500 talkootyötuntia.

Perjantaina 1.7.2011 pidettiin Jahtilan tontilla valutalkoot. Talkooväkeä paikalla oli sangen runsaasti, ja yhdistyksen sihteeri Ilkka Järvelä kiittelikin ahkeraa talkooväkeä: paikalla oli iso joukko talkooväkeä kaikista ikäryhmistä; aina parikymppisistä 'junioreista' liki kahdeksankymppisiin tervaskantoihin.

Voit seurata hankkeen edistymistä myös Kaustisen Metsästysseura ry:n omilla kotisivuilla.