07
touko

Haemme tiedottajaa

Pirityiset ry hakee Lyhde II -tiedotushankkeeseen osa-aikaista

TIEDOTTAJAA.

Lyhde II -tiedotushanke on Pohjanmaan ELY-keskuksen ja sen alueella toimivien Leader-ryhmien (Pirityiset, Aktion Österbotten ja YHYRES-kehittämisyhdistys) yhteinen viestintähanke. Hankkeen tarkoituksena on tiedottaa Manner-Suomen maaseudun kehittämisohjelman rahoituksesta ja tuloksista Keski-Pohjanmaan ja Pohjanmaan alueella. Työntekijämme siirtyessä toisiin tehtäviin haemme tiedottajaa Keski-Pohjanmaan alueelle. Oletko sinä hakemamme henkilö?

Edellytämme tiedottajalta alalle soveltuvaa koulutusta ja työkokemusta sekä innostusta maaseudun kehittämistyöhön. Arvostamme monipuolisia viestintätaitoja, esiintymiskykyä, asiakaspalvelu- ja kielitaitoa sekä oma-aloitteisuutta ja ideointikykyä. Etuna työssä on maaseudun hanke- ja Leader-toiminnan aiempi tuntemus sekä paikallistuntemus. Tehtävän päätoimipaikka on Pirityiset ry:n toimisto Kaustisella, sivutoimipiste on Kokkolassa Pohjanmaan ELY-keskuksessa.

Tehtävä on osa-aikainen 50 %:n työajalla. Työ on määräaikainen, päättyy 28.2.2019. Toivomme, että voit aloittaa mahdollisimman pian.

Hakemukset ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen tulee toimittaa 23.05.2018 klo 16.00 mennessä sähköpostitse osoitteeseen elina.itaniemi [at] pirityiset.fi. Lisätietoa työpaikasta antaa toiminnanjohtaja Elina Itäniemi, puh. 044 7485488.